Bochotnica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bochotnica është një fshat i Polonisë jug-orientale, dhe gjëndet midis Puławy dhe Lublino, në lumin Bystra. Është pavarur nga konteja e Puławy dhe Voivodati i Lublinit.