Broshura me planet e Serbisë për Kosovën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Broshura me planet e Serbisë për Kosovën është një tekst i publikuar në rrjetë më 2006 si E-Libër nga Lëvizja "Vetëvendosje!".

Broshura është një punim në të cilin paraqiten rrjedhat e Doktrinës shenjt serbe të argumentuara me një hartë dhe me akte administrative si dhe me të dhëna për fshatrat dhe qytetet nëpër regjionet përkatëse në Kosovë ku Serbia po i kthen apo planifikon t’i kthejë serbët gjatë vitit 2006.


Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]