Bugs Bunny

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bags Bunni është një lepur ose personazh fiktiv i një animimi te një filmi vizatimor i cili paraqitet në seritë e kinostudios Warner Bros. Figura është krijuar nga Ben Hardaway, dhe Chuck Jones.

Kategoria:Personazhe fiktive Kategoria:Seriale të animuar