Buta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Buta është një këngëtar i njohur. Buta është njëri prej talenteve me premtues të Trepit Kosovar. Njihet gjithashtu për aftësinë e Trepit Freestyle.Jeton në Ferizaj dhe emri i vërtetë është Betim Januzaj. Me tekste është marr prej moshës 12 vjeçare. Në Shtator 2010 vendos të mos jetë veç fans i Hip-Hopit, po edhe pjesë e tij. Në intervista të ndryshme ka deklaruar që ndjek hapat e rrymës New School Hip-Hop, pasi ai thotë se u rrit me Artista si Lil Gayne e Future, jo me reperat legjendar Tupac e Biggie. Kënga e tij e parë u publikua në Shtator 2010 dhe titullohej "Guillotine".