Chris Hughes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Chris Hughes (lindur 26 nëntor 1983 (1983/11/26) është një sipërmarrës amerikan, i cili bashkë-themeluar dhe ka shërbyer si zëdhënës për dosjen online social punon ne siten te Facebook dhe, me Harvard Zuckerberg roommates Mark, Dustin Moskovitz, dhe Eduardo Saverin. Jeta e hershme dhe edukimit Hughes u rrit deri në arrë amerikane, North Carolina,si fëmija i vetëm i Arlen "Ray" Hughes, një shitës letër, dhe Brenda Hughes, një publik-shkollë mësuesi.Ai është një i diplomuar i Phillips Akademia në Andover, Massachusetts. në vitin 2006 ai u diplomua magna cum laude nga Universiteti i Harvardit me një diplomë të Arteve në histori dhe letërsi.