Cullufet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cullufet

Cullufet janë flokë të fytyrës të rritur në anët e fytyrës, që shtrihen nga vija e flokëve dhe shkon paralelisht ose përtej veshëve. Ato mund të vishen dhe rriten në kombinim me stilet e tjera të flokëve të fytyrës, siç janë mustaqet ose mjekër cjapi, por pasi të zgjasen nga veshi në vesh përmes mjekrës, ato nuk quhen më cullufe dhe bëhen një mjekër.