Dervishi dhe vdekja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Dervishi dhe vdekja
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Dervishi dhe vdekja
Origjinali Dervishi dhe vdekja
Gjuha origjinale serbokroate
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë


Dervishi dhe vdekja është një film serbokroate i realizuar në vitin 1974.