Dhelpra dhe rrushte

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ezopi - Dhelpra dhe rrushtë ishte një shfaqje teatri e vitit 1991 me regji të Dhimitër Pecani.

Fabulat e Ezopit dhe mençuria e tij pasqyrohen shumë bukur nën interpretimin e mrekullueshëm të kolosit të kinematografisë shqiptare, Kadri Roshi.

Në rolet e tjera :

inand Radi]]