Diskutim:Liqeni i Batllavës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pritet që të bëhet një ndryshim me furnizim të liqenit.Isa Mustafa ,kryetar i komunës së Prishtinës në dy mandate (2007-2009,2009-2013)ka premtuar se liqenin e Batllaves do ta furnizon me 700 litra për sekond nga liqeni i Gazivodes ,meqë liqeni i Gazivodes ka sasi dhe sipërfaqe goxha të madhe ndaj liqenit të Batllaves.Ai gyp i cili do ta furnizon Batllaven ,do të stabilizon gjendjen e liqenit,sepse liqeni furnizohet me një përrockë e cila në verë gati shterret.Dy përocka e tjera kanë ujë vetëm kur bie shi.