Diskutim:Seki Matsunaga

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Japonia (Vlerësuar si i klasës-Fillim, i rëndësisë të ulët)
WikiProject iconKy artikull është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Japonia, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar Japonia në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
Symbol question.svg Fillim  Ky artikull nuk ka nevojë për një vlerësim në shkallën e cilësisë të projektit .
 Të ulët  Ky artikull është vlerësuar i rëndësisë të ulëtshkallën e rëndësisë së projektit.