Diskutim:Sllubica

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search


Nevoje per redatike[edit source]

Ky artikull ka nevoje per redaktime te metejshme, si ne gabime gramatikore, gabime shtypi dhe ne permbajtje. Disa fjale nuk jane ne shqip por ne gjuhe tjera, si dhe ne etimologji nuk shpjegohet se pse quhet ashtu fshati. I lutem autorit te kryeje keto permiresime. (Edvini 10 janar 2012 22:46 (CET))

Nazmi Bejtullah Xhemaili- Fizikant Agron z. Qehaja (diskutimet) 7 korrik 2019 23:26 (CEST)