Përdoruesi:Edvini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Numërimi i redaktimeve

Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2017Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015


Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria


Përshëndetje,

Jam Edvini dhe jam kontribues në Uikipedian në shqip dhe në anglisht.

Disa nga artikujt që kam krijuar dhe shkruar në Uikipedian në shqip janë:

Estonia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shqipëri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tema të tjera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]