Dita e OKB-së për personat me aftësi të kufizuara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dita e OKB-se ështe per personat me nevoja te kufizuara eshte nje dite qe prkujtohet çdo 3 Dhjetor Dhe eshte perkushtuar per personat me nevoja te kufizuar.