Jump to content

Dita e Pavarësisë së Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky material duhet bartur te Wiki-Libra


Dita e Pavarësisë së Kosovës është 17 shkurti i vitit 2008.

Shpallja e Pavarësisë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pavarsia eshte Shpallur me 17 shkurt 2008.

Krijime festive[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Krijimet festive të dalluara për ditën e pavarësisë së Kosovës ishin monumenti moder NEWBORN dhe logoja Bac, u Kry!.

Festimi i ditës 17 shkurt 2008[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Festimi në Prishtinë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Festa e Pavarësisë se Kosovës është festuar në mënyrë dinjitoze , aq të përkushtuar kanë qenë kosovaret e Kosovës saq kjo ditë ishte pritur me shekuj e shekuj , gjaku i derdhur për këtë liri u bë sakrificë për ta .

Festimi në Pejë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Festimi i ditës së Pavarësisë jashtë Kosovës

Të gjithë shqiptaret ishin të entuziazmuar me veprat e mira të heronjeve tonë , ata pritën pavarësinë e Kosoves aq bukur sa ishte me të vërtetë një shpërblim i kohës për ta. Të gjithë ishin te lejuar nga shteti i tyre qe të festojn sipas dëshirës se tyre.

Lidhje të Jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]