Donald Trump, Jr.

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Donald John "Don" Trump Jr. (lindi më 31 dhjetor 1977) është biznesmen amerikan. Ai është fëmija e parë e Donald Trumpit dhe Ivanës. Ai punon së bashku me motrën e tij Ivanka Trump dhe me vëllain e tij Eric Trump në organizatën Trump.

Donaldi është i martuar me Vanessa Haydon më 12 nëntorë 2005. Ata kanë pesë fëmijë; dy vajza dhe tri djem.