Dragisha Kërstoviq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dragisha Kërstoviq (serbisht: Драгиша Крстовић Dragiša Krstović, i lindur më 11 shkurt 1947 në Dren) është një politikan serb nga Kosova.

Ai ishte një figurë e shquar në komunitetin serb të Kosovës në vitet e para të mandatit të Misionit të Administratës së Përkohshme të Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe dikur ishte lider i aleancës serbe "Kthimi" në Kuvendin e Kosovës.