Jump to content

Ebu Bekër esh-Shatri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ebu Bekër El Shatri (Arabisht: أبو بكر الشاطري) lindi më 1970 në Xheda, Arabia Saudite. Ai është Imam dhe këndues i Kur'anit.

Ebu Bekër El Shatri u rrit në Xhide (Jeddah), ai është imam i xhamisë el-Furkane në Jeddah.

Ebu Bekër El Shatri është i martuar dhe ka katër fëmijë.