Eduard Shalsi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Eduard Shalsi është deputet i Kuvendit të Shqipërisë, Qarku Berat.

Eduard Shalsi, i lindur më 1968 në Tiranë, është zgjedhur deputet për Qarkun e Tiranës në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009.

Eduard Shalsi ka mbaruar Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe në fillimet e karrierës së tij ka punuar si mësues kimie dhe biologjie në disa shkolla në Tiranë.

Pas disa viteve të kaluara në emigracion, Eduard Shalsi u rikthye në Shqipëri, filloi punë në sistemin bankar dhe arriti brenda pak vitesh të bëhet pjesë e ekipit drejtues të Bankës Tirana.

Në vitin 2003 emërohet Drejtor i Përgjithshëm i kompanisë shtetërore të sigurimeve INSIG.

Në vitin 2004 fillon punë në Bashkinë e Tiranës, fillimisht si Shef Kabineti i Kryetarit të Bashkisë e më pas si Nënkryetar.

Aktualisht eshte Kryetar i Komisionit të Veprimtarive Prodhuese, Tregtisë dhe Mjedisit. Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.