Eugene Porter

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Eugene Porter është nje nga personazhet te The Walking Dead (Sezoni 4 - ne vazhdim), interpretuar nga Josh McDermitt.

Eshte nje shkenctar i cili ben pjese ne grupin e kryesuar nga Abraham Ford dhe thote se din arsyen se perse ka plasur kjo epidemi, arsye kjo per te cilen Abraham po e drejton drejt Washingtonit. Ne Sezonin e peste pas largimit nga terminus rrefen se nuk ka dijeni per kuren dhe peson ne kete menyre zemerimin e Abraham. Ne sezonin e gjashte merr leksione nga Rosita ne perdorimin e armeve dhe gjen kurajon per here te pare per te luftuar kunder te vdekurve. Pas nje inspektimi me Abraham zbulon nje fabrike prodhimi metali dhe zotohet ne prodhimin e municioneve per Alexandria. pas deshtimit te atentatit te Rosita-s kundrejt Negan merr persiper autoresine duke u rrembyer ne kete menyre nga Negan. Perpiqet te mbijetoje ne strehezen e Shpetimtareve duke ju bindur urdherave te Negan dh eduke u bere krahu i tij i djathte me vone. Ne fund te sezonit te tete saboton prodhimin e municioneve duke i bere ato difektoze. Ne kete menyre grupi i Rick fiton betejen ndaj Negan. Ne sezonin e nente e shikojme si arkitekt ne ndertimin e ures dhe fillon te kete ndjenja per Rositen, por kjo ka nisur ne lidhje me at Gabriel