Everybody Loves Raymond

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Everybody Loves Raymond është një serial televiziv i suksesshëm humoristik amerikan, i cili përqendrohet në jetën e një gazetari italiano-amerikan dhe familjes së tij. Raymond ka fitur disa çmime të ndryshme si telefilmi më i mirë, dhe aktualisht, edhe pse ka mbaruar, disa kanale televizive prapë e transmetojnë, si për shembull New York My Nine Network TV.

Jeta e Raymond-it është shumë pak e ngarkuar dhe ndaj e shoqja e tij e kritikon që ai nuk punonte fare. Në fakt, Raymond ishte mjaft dembel.

Nëna, babai dhe vëllai i Ray vinin shpesh herë të pa-ftuar tek shtëpia e tyre dhe bënini inventarin e familjes.