Jump to content

Fakulteti i Gjeoshkencave i Universitetit të Mitrovicës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fakulteti i Gjeoshkencave i Universitetit të Mitrovicës i ka këto departamente:

Departamentet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Departamenti i Gjeologjisë
 1. Bachelor:
  1. Gjeologji
 2. Master:
  1. Venburimet e lëndëve të para minerale
  2. Hidrogjeologji dhe Gjeologji Inxhinierike
 • Departamenti i Xehetarisë
 1. Bachelor:
  1. Xehetari me specializimet:
   1. Xehetari,
   2. Gjeoteknikë,
   3. Përgatitja e lëndëve të para minerale
 2. Master:
  1. Xehetari
  2. Gjeoteknikë
 • Departamenti Materiale dhe Metalurgji
 1. Bachelor:
  1. Materiale dhe Metalurgji me specializimet:
   1. Materiale,
   2. Metalurgji
 2. Master:
  1. Materiale
  2. Metalurgji[1]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]