Familja Zhugolli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Familja Zhugolli është familje e vendosur ne trevat e llapit më saktësisht në fshatin Sfeqel dhe ne fshatin Siboc

Ata para se të jetonin në fshatin sfeqël ata jeton në fshatin buricë ishin një familje që kishin si pasuri toka bujqësore, kafshë që përdoreshin për punë bujqësore gjithashtu ata shquhen edhe për pjesmarrje të madhe të qështjeve kombëtare siç janë: Azem Zhugolli, Liman Zhugolli (biri i Azem zhugollit).