Fatmir Salihu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fatmir Salihu është sociolog dhe politikan i mirënjohur kosovar.

Aktivitetet politike i filloj që në moshën e re duke u kyqur në Forumin Rinor të Lidhjes Demokratike, dega në Podujevë.