Fitch Ratings

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fitch Ratings

Fitch Ratings ose shkurt Fitch është një agjenci e vlerësimit të kredisë me seliNju Jork (SHBA) dhe Londër (BM).