Franko Dine

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Franko Dine ka lindur në qytetin e Vlorës. Pas përfundimit të Liceut artistik në Vlorë, vazhdoi studimet e larta në Akademinë e arteve për pikturë, në degën grafiti të lirë. Ka punuar me grafiti në Tiranë edhe në qytete të tjera të Shqipërisë si dhe jashtë saj. Franko Dine është një artist i cili tashmë ka lënë gjurmë në muret dhe fasadat publike të qyteteve tona.