Frederik Braun

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Frederik Broun ( ne anglisht Fredric Brown ) lindi me 1906 dhe nderroi jete me 1972 . Frederiku kas shkruar roman fantastiko shkencor me emrin Roja . Koherat dhe vendet ku zhvillohet veprimi na cojne ne nje te ardhme te larget . Origjiniliteti i tregimit nuk qendron ne ceshtjen qe trajtohet por ne kthesen qe marrim ngjarjet e fundit gje qe e detyron lexuhesin ta rilexoje tregimin nga nj tjeter kendeshtrim