Jump to content

Fshatrat e Gjilanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Më poshtë është shfaqur lista e Vendbanime dhe numrit të banorëve të Fshatrave të Gjilanit

Vendbanimi Numri i banorëve
Bilinicë 314
Bresalc 2823
Bukovik 80
Burica 00
Capar 208
Cërnicë 1963
Çelik 87
Demiraj 112
Dobërçan 2659
Dunav 80
Gadish 331
Goden 29
Gumnishtë 473
Gjilan 54239
Haxhaj 206
Inatoc 30
Kishnapolë 235
Kmetoc 691
Kravaricë 264
Kurexh 394
Lipovicë 24
Livoç i Epërm 2551
Livoç i Ulët 3497
Lladovë 545
Llashticë 1624
Llovcë 169
Malishevë 3752
Nasalcë 209
Përlepnicë 1944
Pidiq 342
Pograxhë 1211
Ponesh 967
Selishtë 179
Sllakoc i Epërm 256
Sllakoc i Ulët 64
Sllubicë 73
Stanqiq 8
Stublinë 79
Shillovë 547
Shurdhan 156
Teriziaj 00
Uglarë 1021
Velekincë 1602
Vërbicë e Kmetocit 348
Vërbicë e Zhegocit 584
Vrapçiq 290
Zhegër 3327
Zhegoc 168[1]
  1. ^ Dr. Jusuf Osmani, Vendbanimet e Kosovës 6, Gjilani. faqe 53. Libri Shkollor, ISBN 9951-8547-5-3, Prishtinë 2004,