Jump to content

Futuristët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Futuristët janë njerëz, specialiteti ose interesi i të cilëve janë futurologjia ose përpjekja për të eksploruar në mënyrë sistematike parashikimet dhe mundësitë për të ardhmen dhe se si mund të dalin nga e tashmja, qoftë ajo e shoqërisë njerëzore në veçanti, ose e jetës në Tokë në përgjithësi.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]