Jump to content

Genin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Genin është rangu me i ulet i ninxhave. Genin bëhesh kur të kalosh një prove të caktuar nga mjeshtri. Naruto gjithmonë mbetet një genin dhe i vetmi.