Gnash

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Gnash
Gnash-logo.png
Zhvillues Rob Savoye
Versioni i fundit 0.7.2 / 17 nëntor 2006
Sistemi operativ Cross-platform
Përdoret për Media player
Licenca GNU General Public License
Faqja zyrtare http://www.gnu.org/software/gnash/

Gnash është një projekt që synon të krijojë një luajtës (ang.: player lexo::pllejër) dhe tërheqës për shfletues interneti për programin kompjuterik Adobe Flash, me licensë program kompjuterik i lirë (ang. Free Software lexo: fri softuer), për të zëvëndësuar licensën e pronësisë (ang. proprietary software) që është e pushtuar nga Adobe me programin kompjuterik Adobe Flash Player.


Crystal128-terminal.svg Ky artikull në lidhje me Software është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar. Web-browser-openclipart.svg Ky artikull në lidhje me Interneti është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.