Grand Theft Auto: Vice City

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Grand Theft Auto Vice City ose GTA VC është emërtimi për serinë e katërt të lojërave Grand Theft Auto nga Rockstar. Loja u lëshua në treg në Amerikë me 27 nëntor 2002 për Platformën PlayStation2 e më pas PC dhe Xbox.