Xbox 360

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Xbox 360 është sistem lojërash që prodhohet nga kompania amerikane Microsoft. Xbox 360 doli në shitje me 22 nëntor të vitit2005 në Ameriken e Veriut si dhe ne territoret e tjera më pas. Deri më daten 30 qershor, Xbox 360 ka shitur më shumë se 11.6 milion sisteme.