Jump to content

Graphic novel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Graphic novel (GN / sqt. novela grafike) është forma e gjatë të stripit, zakonisht me gjatësinë dhe kompleksin të përmbajtjes, dhe specifikisht shpesh më shumë për publikun të pjekur.

Sin City u xhirua sipas kësaj formate.