Grupi i BE-së Pavarsia dhe Demokracia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në grupin parlamentarë të periudhës së 6-të të Parlamentit të BE-së, Pavarsia dhe Demokracia janë 23 anëtarë. Udhëheqës të tyre janë Nigel Farage dhe Jens-Peter Bonde.

Name Partei Nation
Filip Adwent[1] Liga Polskich Rodzin Polonia Polonia
Gerard Batten United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Bastiaan Belder ChristenUnie Holanda Holanda
Hans Blokland ChristenUnie Holanda Holanda
Godfrey Bloom United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Graham Booth United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Jens-Peter Bonde JuniBevægelsen - Mod Unionen Danimarka Danimarka
Derek Roland Clark United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Paul-Marie Coûteaux Mouvement pour la France Franca Franca
Nigel Farage United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Hélène Goudin Junilistan Suedia Suedia
Georgios Karatzaferis Laikós Orthódoxos Synagermós Greqia Greqia
Roger Knapman United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Urszula Krupa Liga Polskich Rodzin Polonia Polonia
Patrick Louis Mouvement pour la France Franca Franca
Nils Lundgren Junilistan Suedia Suedia
Michael Henry Nattrass United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Kathy Sinnott Parteilos Irlanda Irlanda
Jeffrey Titford United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Witold Tomczak Liga Polskich Rodzin Polonia Polonia
Philippe de Villiers Mouvement pour la France Franca Franca
John Whittaker United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Wojciech Wierzejski[2] Liga Polskich Rodzin Polonia Polonia
Thomas Wise United Kingdom Independence Party Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe
Vladimír Železný NEZÁVISLÍ Republika Çeke Republika Çeke

Dëftime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ vdiq më 26 qershor 2005
  2. ^ u shkarkua më 6 tetor 2005