Indeksi i studentit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Indeksi i studentit ka qenë një dokument studentor, një dokument publik, në të cilin profesorët kanë konfirmuar frekuentimin e rregullt të studentit në lëndët e regjistruara, dhe dekanati ka shqyrtuar dhe verifikuar semestrat dhe evidentimin e suksesit të arritur në provime . Indeksi i sudentit ka pasur rolin e një certifikate të studentit. [1]

Përveç notave, seminarëve dhe ushtrimeve, në librezën e studentit shënohen të dhënat personale, emri i fakultetit, grupet e studimit, lëndët studimore dhe të dhëna të tjera të rëndësishme për studimet dhe statusin e studentit. [2]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Hrvatski jezični portal, značenje pojma: indeks (pristupljeno 15. travnja 2017.)
  2. ^ Hrvatska enciklopedija, značenje pojma: indeks (pristupljeno 15. travnja 2017.)