Jump to content

Izmir Smajlaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Izmir Smajlaj ka lindur më 29 mars 1993 në Shkodër, është një atlet shqiptar në kërcim së gjati dhe në trehapësh.[1]

Izmir Smajlaj shpallet kampion Europe në Beograd të Serbisë (4 mars 2017) ku u zhvillua Kampionati Europian në Atletikë në salla të mbyllura.[2]


  1. ^ https://www.iaaf.org/athletes/albania/izmir-smajlaj-274244
  2. ^ http://gazeta-shqip.com/lajme/2017/03/04/historike-izmir-smajlaj-kampion-europe-ne-kercim-se-gjati/