James Mason Crafts

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
James Mason Crafts

James Mason Crafts lindi më 8 mars 1839 në Boston dhe vdiq më 20 qershor 1917 në Ridgefield, Connecticut. Ishte kimist amerikan.