John Pemberton

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

John Stith Pemberton lindi më 8 korrik 1831Knoxville, Georgia; vdiq më 16 gusht 1888, ishte një farmacist dhe zbuluesi i Koka Kolës.