Jump to content

Kërkimet fondamentale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kërkimet fundamentale përfshijnë kërkimet e thelluara teorike, eksperimentale ose të kombinuara që ndërmerren me qëllim të arritjes së njohurive të reja ose për kërkimin e fushave të reja të hulumtimit me qëllim të qartësimit të dukurive dhe të modeleve fizike me interes afatëgjate të zbatimit të tyre.[1]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJIN PËR VEPRIMTARINË KËRKIMORE - SHKENCORE Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine