Kërkimet fundamentale shkencore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kërkimet fundamentale përfshijn kërkimet e thelluera terike,eksperimentale ose të kombinuera që ndërmerren për arritjen e njohurive të reja ose për kërkimin e fushave të reja të hulumtimit me qëllim të qartësimit të dukurive dhe të modeleve fizike me interes afatëgjate të zbatimit të tyre.[1]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJIN PËR VEPRIMTARINË KËRKIMORE - SHKENCORE Në amëzën assembly-kosova.org