Kalaja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Kalaja:eshte monument historik dhe mbrojtes nga armiku

Definimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Arkitektura dhe zhvillimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Konstrukti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Efektet mbrojtëse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Struktura e brendshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Arti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Historia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kalatë në Shqipëri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Elementet autoktone[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kalatë në Kosovë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Elementet autoktone[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kalatë Evropiane[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kalatë Botërore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Revival castles and the castle as a country house[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e listave të kalave.


Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]