Jump to content

Kategoria:Fenomene tokësore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Eklipset e Hënës dhe të diellit janë fenomene natyrore ku Hëna apo Dielli zihen pjesërisht apo plotësisht respektivisht nga Toka apo Hëna.

Faqet në kategorinë "Fenomene tokësore"

Kjo kategori ka 3 faqe nga 3 gjithësej.