Jump to content

Kategoria:Kirurgë shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Agim Karaj lindur ne Tirane ne 25.12.1950.Ka mbaruar universitetin e Tiranes dega Mjekesi me rezultate te shkelqyera.Me pas specializohet per kirurgji dhe me pas per kirurgjj onkologjike.Ne 1986-87 specializohet ne Paris ne institutin "Goustav Roussy" ku spikat si nje kirurg i shkelqyer, i palodhur dhe pasionant i fushes.Nga viti 1998-2015 shef i kirurgjkse onkologjike ne spitalin "Nene Tereza" Tirane.Ne keto vite fut per here te pare ne Shqiperi teknika te reja te kirurgjise onkologjike si mastektimia "Madden", teknika French Le Jeur, onkoplastiken etj.Ne 2009 hap kliniken e tij private AMAVITA ne Tirane e cila me pas kthehet ne nje spital privat me 32 shtreter me sherbimin e kirurgjise onkologjike me te mire ne Shqiperi.

Faqet në kategorinë "Kirurgë shqiptarë"

Kjo kategori ka 5 faqe nga 5 gjithësej.