Kategoria:Monoteizëm

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Monoteizmi është besimi në një Zot! Fjala monoteizëm rrjedh nga dy fjalë greke, mono që do të thotë një dhe teo që do të thotë zot.

Faqet në kategorinë "Monoteizëm"

Kjo kategori ka 3 faqe nga 3 gjithësej.