Kategoria:Ngjyra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

e kuqja eshte ngjyra e dashurise . ajo perfaqeson dashuri ,romance,dhe harmoni. ne flamurin shqiptar e kuqja perfaqson gjakun e derdhur nga trimat per te mbrojtur atdheu e tyre,kombin e tyre ,vendlindjen e tyre ,shpiperine.mua me pelqen shume e kuqja