Ken Saro Wiwa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ken Saro-Wiwa ose Kenule Beeson Saro Wiwa ka lindur 10 tetor dhe vdiq 9 ne Nentor ne Nigeria ai ka qen autor,produktor televiziv dhe aktivist ambientalist.