King of the Hill

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Prej majtas: Boomhauer, Hank, Dale and Bill

King of the Hill është një seri e animuar satirike amerikane, krijuar nga Mike Judge dhe Greg Daniels për FOX Network.