Komuna e Kamjanit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Komuna e Kamjanit
Qendra e Komunës Kamjani
Kryetar i Komunës .....
Popullsia
Dendësia e popullsisë
4834 banorë
..... banorë/km²
Prefiksi telefonik .....
Targa e automjeteve TE
Faqja e internetit .....

Komuna e Kamjanit ka qenë aktive prej vitit 1996 dhe deri në vitin 2004 ku me ndrishimin e ligjit për vetqeverisje lokale dhe ndarje teritoriale ju bashkangjit Komunës së Bogovinës.