Komunikacioni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Komunikacioni (lat. communicare "komunikoj") është sistemi i rrugëve dhe i llojeve të ndryshme të ndërlidhjes tokësore, detare dhe ajrore në një vend ose ndërmjet disa vendeve. Ajo është tërësia e mjeteve që sigurojnë lëvizjen e njerëzve dhe të mallrave.

Shih edhe[redakto | përpunoni burim]

Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]

Wiki WikiFjalori: Komunikacioni – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë