Kujtime dhe këngë popullore për luftën çlirimtare të viteve 1918-1920

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kujtime dhe këngë popullore për luftën çlirimtare të viteve 1918-1920.JPG

Kujtime dhe këngë popullore për luftën çlirimtare të viteve 1918-1920 libër, i pregatitur për botim nga : Muin Çami, Qemal Haxhihasani, Zihni Haskaj, Zihni Sako. Botim nga Instituti i Historisë - Instituti i Folklorit. Tiranë, 1970. Faqet e librit 368.